Birlikte yatırımlar için mücadele edeceğiz

Birlikte yatırımlar için mücadele edeceğiz

Kırıkkale Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ahmet Çetin ve dernek yönetimi genel merkeze ziyaret gerçekleştirdi.

A+ A-

Ziyarette Çetin, Kırıkkale için yapacakları çalışmalardan bahsetti.


 Kırıkkale Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ahmet Çetin ve dernek yönetimi genel merkeze ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Çetin, Kırıkkale için yapacakları çalışmalardan bahsetti. 



Parti Kırıkkale İl Başkanı eski MÜSİAD Şube Başkanı Mustafa Kaplan, MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı. Ahmet Çetin, MÜSİAD ailesine kaydolan üyeler ile MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve MÜSİAD Yerel Üst Kurul Başkanı Ahmet Şekerli’yi Genel Merkez binasında ziyaret ederek bölgedeki faaliyetlerle alakalı istişarelerde bulundular.



 Ziyaret hakkında bilgi veren MÜSİAD eski Başkanı Kaplan, “4 yıl şube başkanlığı görevini yürüttüğüm MÜSİAD ailesinde, görevi yeni Şube Başkanımız Ahmet Çetin'e devretmemizin ardından, helallik almak, teşekkür etmek ve ilimizde yapılacak yatırımları görüşmek üzere MÜSİAD Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan'ı MÜSİAD genel merkezimizde ziyaret ettik” dedi.



Kırıkkale’nin her alanda yatırım alması için mücadele edeceklerini belirten MÜSİAD Başkanı Ahmet Çetin ise, “MÜSİAD Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan ve Üst Kurul Başkanı Ahmet Şekerli'den,  Silah ihtisas Organize Sanayi Bölgemiz, Roketsan, Aselsan ile ortaklık görüşmesi ve her iki bölge etrafında tedarikçi firmalar için gerekli olan orta ölçekli sanayi yatırımları planlamaları konusunda kısa vadede destek sözü aldık. İnşallah bu yatırımlar şehrimiz ekonomisine büyük katkılar sağlayacaktır” şeklinde konuştu. 


Bu haber toplam 1060 defa okunmuştur